Skip to content

Descobreix les Nostres Recomanacions Literàries: 10 Llibres Imprescindibles!

Hola a tots els nostres seguidors amants de la lectura! Avui compartim amb vosaltres les nostres 10 recomanacions literàries que no us podeu perdre. Ja sigui que busqueu emoció, misteri, amor o aventura, aquesta selecció de llibres satisfarà tots els vostres desitjos literaris.

Aquesta recopilació prové dels llibres que hem anant recomanant a les nostres xarxes (@englishlanguateinstitute),  ja que són lectures que sovint fem servir en anglès durant els nostres cursos i també poden ser suggeriments per les vacances, ponts o simplement quan cerqueu res interessant per llegir adequats al vostre perfil lingüístic i d’edat.

1. “A GAME OF THRONES” – George R.R. Martin (Fantasia èpica)

Basada en les novel·les de George R.R. Martin, “Joc de Trons” és una saga que es desenvolupa en

 un món fictici on diverses famílies nobles lluiten pel control del Tron de Ferro i el govern dels Set Regnes. Intrigues políti

ques, traïcions i batalles èpiques defineixen aquesta apassionant història.

Recomanat per a joves adults i adults interessats en la fantasia èpica, la política intrincada i les històries de molts personatges.

 

 

2. “THE BODY IN THE LIBRARY” – Agatha Christie (Misteri / Novel·la de detectius)

La novel·la comença quan el cos d’una dona desconeguda apareix a la biblioteca. Miss Marple i un detectiu de policia investiguen el cas. A mesura que la trama es desenvolupa, s’obre un món ple de secrets, enganys i un misteriós passat que finalment es revela en una conclusió sorprenent.

Aquesta novel·la de Agatha Christie és una de les seves obres clàssiques de misteri, ple

na d’intrigues, personatges interessants i girs inesperats que mantindran als lectors enganxats fins a l’última pàgina.

Apropiat per a lectors adolescents i adults que gaudeixen del misteri clàssic i de les novel·les de detectius.

 

 

3. THE CASUAL VACANCY” J.K. Rowling (Ficció contemporània)

Aquesta obra ens endinsa en les vides entrellaçades dels habitants d’un petit poble anglès després de la mort sobtada d’un membre del consell local. Amb personatges complexos i temes socials, l’autora ens ofereix una visió penetrant

 de la vida en comunitat.

Recomanat per a joves adults i adults que gaudeixen de la ficció contemporània i de les històries que explorin temes socials.

 

 

 4. “EMERGENCY MURDER” Janet McGiffin (Misteri / Detectius)

Quan la dona d’un cirurgià prominent mor sobtadament a la sala d’emergències d’un hospital de Milwaukee, EUA, la doctora Maxine Cassidy sospita d’assassinat. Maxine està decidida a trobar el culpable i comença una investigació pròpia. No obstant això, quan algú intenta matar-la a ella, comença a qüestionar-se en quins dels seus col·legues mèdics pot confiar.

És un llibre que correspon al nivell B2 de la col·lecció Cambridge English Readers, llibres molt entretinguts i amb l’extra d’audio-llibre inclòs.

 

 

5. “JUNGLE LOVE” Margaret Johnson (Romanticisme / Aventura)

En unes vacances d’aventura al Carib, Lisa i Jennifer comparteixen habitació. Són persones molt diferents i no s’entenen. No obstant això, tenen una cosa en comú: les dues estan enamorades d’Ian. Però què passa amb la novia d’Ian, Caroline?

Recomanat per joves adults i adults que gaudeixen de les històries d’amor i de seguir les relacions entre els personatges a mesura que es desenvolupen.

 

 

 

6. “AND THEN THERE WAS NONE” Agatha Chirstie – (Thriller / Misteri)

Agatha Christie ens porta en aquesta altra novel.la una intriga inquietant. És un clàssic del gènere dels “whodunit”. Després d’una invitació a una illa aparentment idíl·lica, els hostes comencen a morir un per un, deixant el lector amb la incògnita de qui és l’assassí.

Adequat per a lectors adolescents i adults que busquen un thriller emocionant i un misteri fascinant.

 

7. “THE UNDOMESTIC GODDESS” Sophie Kinsella (Comèdia romàntica)

Una història divertida sobre una dona de negocis que, després d’un error catastròfic, acaba treballant com a mestressa de casa per una família adinerada. Amb situacions hilarants i moments tendres, aquesta novel·la ens recorda que l’amor i el sentit de l’humor poden trobar-se en els llocs més inesperats.

Dirigit a un públic adult interessat en la comèdia romàntica i les històries sobre segones oportunitats.

 

8. “THE GIRL ON THE TRAIN” Paula Hawkins (Thriller psicològic)

Ens submergeix en una trama d’intriga i misteri mentre seguim la vida d’una dona anomenada Rachel que observa la vida de les persones des del tren. Quan una de les persones que observa desapareix, Rachel es troba embolicada en una investigació perillosa i plena de secrets.

 

Recomanat per a lectors adolescents i adults que gaudeixen del thriller psicològic i les trames intrigants.

 

 

9. “THE DETENCION DETECTIVES” Lis Jardine (Ficció juvenil / Misteri)

Aquests llibres segueixen a un grup d’estudiants que decideixen utilitzar les seves habilitats detectivesques per resoldre crims dins de la seva escola. Amb personatges carismàtics i misteris intrigants, aquesta novel·la captiva el lector amb emocionants aventures.

 

Adequat per a lectors juvenils interessats en els misteris, els relats detectivescos i les aventures escolars.

 

 

 10. “LITTLE COFFEE SHOP FROM KABUL” Deborah Rodríguez (Ficció contemporània)

Ambientada a Kabul, aquesta novel·la de Deborah Rodríguez ens porta a l’interior d’una petita cafeteria on les clientes es reuneixen per compartir històries, somnis i secrets enmig de les tensions i els canvis polítics d’Afganistan. És una obra que explora les vides de les dones en una societat en transformació.

Apropiat per a joves adults i adults que gaudeixen de la ficció contemporània i les històries amb un entorn exòtic i personatges fascinants.

 

 

Llegir en altres idiomes és una manera excel·lent de millorar el teu aprenentatge d’idiomes i enriquir la teva comprensió de la cultura i la llengua. No tinguis por d’explorar nous llibres i gaudir del viatge d’aprenentatge que la lectura pot oferir. Demana informació sobre més llibres amb els que treballem durant els nostres cursos. Bon viatge literari!

Back To Top