Skip to content
Escola d’idiomes a Granollers

Eli és un centre independent dedicat a l’ensenyament d’idiomes des de 1986. El nostre esperit crític i emprenedor fa que haguem anat desenvolupant un estil propi i personal d’ensenyament.

Ensenyament de qualitat

Tenim un equip de professionals que es preocupen pel teu aprenentatge dins i fora l’aula amb molt bons resultats! Una de les prioritats és que et comencis a comunicar en el nou idioma des del primer dia.

Ensenyament personalitzat

Ens adaptem a tu! Ensenyament molt proper, de tu a tu! Molt bon ambient de treball i de classe. T’escoltem i et sabem motivar.

Cursos a l’estranger

Completa els teus coneixements i posa’ls en pràctica a l’estranger. Et busquem el destí i curs que més s’adapta a tu tenint en compte les teves necessitats i objectius.

LA NOSTRA ESCOLA

Som conscients de com s’aprèn un idioma i ens adaptem dia a dia a les necessitats dels nostres alumnes per què els resultats siguin molt bons. El nostre ambient, agradable i flexible, fa que les classes siguin amenes i enriquidores.

EL NOSTRE EQUIP

A la vegada tenim un equip de grans professionals ben qualificats que dins i fora de l’aula vetlla dia a dia per què l’aprenentatge dels nostres alumnes sigui eficaç i profitós.

Som Professionals

experts-2

Els coordinadors et fem un seguiment. T’escoltem i t’ajudem en el teu aprenentatge. Et donem suport de cara els exàmens internacionalment reconeguts per obtenir els millors resultats.

experts-1

T’informem i t’assessorem per trobar el curs més adient.

Testimonis

M’agrada molt venir a classe i m’ho passo molt bé. També és una manera de conèixer gent. Se’ns fa molt amè a tot el grup. Se’ns passa molt ràpid. Aprens i t’ho passes bé. Ho tens tot!
Judit

IMG-7667 Irene 2

Gràcies a aquest intensiu que he fet aquest juliol m’he pogut treure la vergonya de parlar en anglès.
Irene

IMG-Vicky

El que més valoro és la flexibilitat tant a la classe com d’horaris. Per mi també és molt important la professionalitat. S’agraeixen molt els grups reduïts, la proximitat i familiaritat a l’escola i l’atenció personalitzada.
Vicky

Back To Top