salta al Contingut Principal

Idiomes per Nens

El que d’arrel s’aprèn, mai del tot s’oblida – Seneca

Cursos d’idiomes per Nens a Granollers

Cursos de dues o tres hores a la setmana en un o dos dies, des del mes de setembre fins al juny. Horaris des de la sortida de l’escola.

Aprofitant la gran capacitat que tenim des de ben petits per assimilar idiomes i informació del nostre entorn, en aquests cursos per nens des de tres anys fins a dotze es fan activitats molt variades i amenes per motivar els nens a interioritzar el nou idioma d’una manera similar al matern. Posem molt èmfasi en phonics per afavorir una molt bona pronunciació i habilitat auditiva des del primer dia.

El fet de treballar amb pissarres digitals interactives, resulta ser també molt motivador pels nens que conviuen dia a dia amb noves tecnologies.

HORARIS

Dilluns 17.15 a 19.15
Dilluns i dimecres 17.30 a 19.00
Dimarts 17.15 a 19.15 – 17.45 a 19.15
Dimecres de 17.15 a 19.15
Dijous 17.15 a 19.15
Divendres 18.00 a 20.00

DEMANA INFORMACIÓ

Quin servei t'interessa?

He llegit i acceptat l' Avís Legal i la Política de Privacitat.

Declaro, sota la meva pròpia responsabilitat, ser major de 18 anys i responc de manera exclusiva de la veracitat de dita declaració.

Accepto rebre la informació que l'entitat consideri oportuna enviar-me per correu electrònic o medi de comunicació electrònica equivalent. (És possible donar-se de baixa en qualsevol instant).

Altres cursos

Tornar A Dalt