Skip to content

Eli és un centre independent dedicat a l’ensenyament d’idiomes des de 1986. El nostre esperit crític i emprenedor fa que haguem anat desenvolupant un estil propi i personal d’ensenyament.

Som conscients de com s’aprèn un idioma i ens adaptem dia a dia a les necessitats dels nostres alumnes per què els resultats siguin molt bons. El nostre ambient, agradable i flexible, fa que les classes siguin amenes i enriquidores.

EL NOSTRE EQUIP

A la vegada tenim un equip de grans professionals ben qualificats que dins i fora de l’aula vetlla dia a dia per què l’aprenentatge dels nostres alumnes sigui eficaç i profitós.

Encara que tots els aspectes a l’hora d’aprendre un idioma són importants, el nostre objectiu primordial és que els nostres alumnes aconsegueixin comunicar-se amb naturalitat, això és amb fluïdesa, precisió i bona pronunciació.

A més dels cursos que impartim a l’escola organitzem altres tasques com classes a empreses o a escoles (extraescolars), cursos per videoconferència, cursos d’idiomes a l’estranger, etcètera.

Aqui pots trobar English Language Institute:

Back To Top